Korte handleiding om de achtergrond van Office 365 te wijzigen

 Als u bereid bent om de achtergrond op kantoor te veranderen, maar daarbij veel problemen ondervindt, hoeft u niet meer van streek te raken. U hoeft alleen deze inhoud op de juiste manier te verplaatsen en de achtergrond in uw kantoor in een mum van tijd onmiddellijk te wijzigen.

De stappen voor het wijzigen van de achtergrond op kantoor worden hieronder vermeld. U moet elke stap zorgvuldig doorlopen, zodat u geen problemen ondervindt bij het wijzigen van de achtergrond in Office. Ga nu verder naar de trappen;


• Allereerst moet u naar het bestand in uw account gaan.

• Nadat u dit heeft gedaan, moet u op de accountoptie klikken.

• Ten slotte moet u naar de achtergrondoptie op kantoor gaan en vervolgens de gewenste optie in uw account kiezen.

Als u deze op uw computer wilt wijzigen, volgt u de onderstaande stappen;

• U moet eerst naar de bestandsoptie gaan en vervolgens uw exemplaar van Microsoft Office personaliseren selecteren.

• Daarna moeten we naar de achtergrondoptie op kantoor gaan.

• Omdat u veel verschillende thema's zult vinden, wordt u aangeraden te selecteren op basis van uw keuze.

We hopen dat deze blog je helpt om de achtergrond op kantoor op een eenvoudige en snelle manier te veranderen. Als je nog steeds een assistent nodig hebt met betrekking tot kantoor, dan moet je opnemen met Contact Met Office 365 en hen informeren over het respectieve Office-probleem. U wordt bijgestaan ​​door de expert, ook de expert werkt zo mee met hun klanten. Het is dus de bedoeling dat u zich vrij voelt en ze meteen bereikt.

Als u zich niet op uw gemak voelt bij het bellen, moet u naar de officiële website van het kantoor gaan. U moet de respectieve blog met betrekking tot uw problemen ophalen en deze vervolgens volgen en de volledige oplossing krijgen. Onze experts zijn professioneel en getalenteerd; ze zullen u 100% tevredenheid geven over uw problemen. Stop daarom met het verspillen van meer tijd en neem direct contact met ons op voor de Office-gerelateerde oplossing.

Comments

Popular posts from this blog

Geef uw Office 365-agenda een visuele vernieuwing in eenvoudige stappen

Hoe neem ik contact op met de klantenondersteuning van Office 365?

Hoe de functie voor het doorsturen van e-mail in Office 365 te gebruiken?