Hoe neem ik contact op met de klantenondersteuning van Office 365?

Office 365 is een volledig cloudgebaseerd abonnement dat wordt aangeboden door Microsoft. Als u momenteel Office 365 gebruikt, moet u gehoord hebben van enkele van zijn innovatieve productpakken en -diensten. De eerste office 365-suite werd gelanceerd in 1998 en bevat enkele van de belangrijke applicaties zoals MS Word, Excel en Microsoft PowerPoint. Het is in de loop der jaren verder geëvolueerd met veel nieuwe innovatieve producten en diensten.

Maar het punt is dat u als gebruiker ongetwijfeld te maken krijgt met enkele technische fouten met betrekking tot inloggen, installatie, wachtwoordherstel en nog veel meer. Om de problemen op te lossen, moet je contact opnemen met verschillende ondersteuningskanalen van Office 365 met de ondersteuning van Contact met Office 365. In de eerste plaats zijn er drie modi zoals telefoon, e-mail en online chat, zoals hieronder beschreven:


• Zoek eerst het 25-cijferige productsleutelnummer dat specifiek is voor het apparaat of product.

• Ga verder door de garantieperiode van het gekochte product te zoeken. Noteer de relevante details zoals de duur van de garantie of het dekkingsniveau, zodat u deze kunt relateren aan de Office 365-vertegenwoordiger.

• Raadpleeg de klantenlijst van Office 365 om het juiste telefoonnummer te vinden ter ondersteuning van uw land.

• Beschrijf nadat u bent verbonden het probleem aan de vertegenwoordiger. Leg de levensduur van het betreffende programma en de versie van het product uit.

• Het bovenstaande waren de stappen die zijn verbonden aan telefonisch contact opnemen met Office 365. Vervolgens, wanneer het erom gaat contact met hen op te nemen via e-mail. U moet een e-mail opstellen naar de officiële medewerker van de website van Microsoft, waarin uw probleem uitvoerig wordt beschreven.

• Ga verder met het productsleutelnummer en andere relevante garantie-informatie op de originele verpakking.

• Wees moedig in het verstrekken van uw contactgegevens, zodat het ondersteuningsteam van Office 365 dit gemakkelijk kan opvolgen.

• De derde optie is online chatondersteuning. Volg na het bladeren naar het online chatportaal de stappen om de pop-ups van de website in te schakelen, zodat u chats kunt gebruiken.

• Ga door met het beschrijven van de aard van uw probleem aan de online virtuele assistentie. De assistent verwijst u naar de beste inhoud die online beschikbaar is.

• Ten slotte zou u verbinding maken met een live vertegenwoordiger, de relevante details verstrekken met betrekking tot de productsleutel, garantie-informatie en de details van de problemen.

Voor aanvullende ondersteuning kunt u contact opnemen met de Office 365-helpdesk om op de meest effectieve manier betrouwbare en passende oplossingen te krijgen.

Comments

  1. Thank you for shearing a useful information if you want more information go here Outlook Nummer

    ReplyDelete
  2. But the thing is, as a user, you will undoubtedly face some technical errors related to login, installation, password recovery, and a lot more. To fix the issues, you need to reach out to various Office 365 support channels with Contact Office 365 support.
    ====================================
    Gigaset Contact Nederland

    ReplyDelete
  3. According to Alex Himel, Facebook's VP of Local, more than 1.6 billion people are connected to a small business on Facebook. And from August 2018, Facebook will be making changes to Facebook Business Pages to make it easier for users to connect with local businesses.Bellen Facebook Nederland

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Geef uw Office 365-agenda een visuele vernieuwing in eenvoudige stappen

Weet in het kort hoe u de productsleutel van Office 365 kunt wijzigen