Weet in het kort hoe u de productsleutel van Office 365 kunt wijzigen

Een woord dat bij ons opkomt als het gaat om het aanbieden van prachtige cloudgebaseerde diensten; het is ongetwijfeld mevrouw Office 365. Het is ingebouwd met de modernste toepassingen zoals Excel en Outlook. Het is de meest aangepaste software die is uitgerust met krachtige cloudservices zoals één schijf en vergelijkbare MS Office-producten. Office 365 is het bijproduct van de innovatieve vormen van Microsoft Office, na Apple en Amazon het op twee na grootste softwarebedrijf. Hoe bekend een merk ook is, hetzelfde is vatbaar voor fouten.

Soms missen we essentiële updates vanwege een illegale productsleutel. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat we Ms 365-producten regelmatig blijven wijzigen of updaten. Hier, met de technische expertise van bellen office 365 die probeert onberispelijke oplossingen te bieden aan hun gewaardeerde klanten, zullen we een kort inzicht geven in hoe respectievelijk het populaire kantoor 2007 en Windows XP te veranderen.

office 365 klantenservice
Add caption

Methode 1: Office 2007

• Klik met de rechtermuisknop op de startknop op het bureaublad en selecteer uitvoeren. Typ in het pop-upmenu uitvoeren regedit in het betreffende tekstvak en ga verder door op ja te drukken.

• Druk op de items die bestaan ​​uit een combinatie van cijfers en letters. Selecteer de digitale ID en het productidentificatienummer in de vervolgkeuzelijst terwijl u de bedieningsknop op het toetsenbord ingedrukt houdt.

• Hierdoor wordt een nieuw venster weergegeven met de vervolgkeuzelijst, vouw lokaal> machine> software> ms office> 11> registratie uit.

• Hierdoor wordt een pop-upvenster weergegeven; ga verder door op verwijderen te drukken en onderaan op de knop Ja te tikken.


Methode 2: Windows XP

• Het proces om de productsleutel te wijzigen is vrijwel identiek in alle betrokken MS-versies. Nadat u regedit hebt getypt. Dit opent de register-editor.

• U moet naar de registersleutel navigeren door de noodzakelijke opdrachten te typen die vergelijkbaar zijn met de methode uit 2007.

• Ga verder door met de rechtermuisknop op de oobe-timer in de betreffende registersleutel te klikken en ga verder door op wijzigen te drukken.

• Na het converteren van een of meer cijfers naar iets willekeurig, klikt u op de menuknop en selecteert u uitvoeren.



Daarom is het, met behulp van de bovenstaande stappen voor probleemoplossing, heel eenvoudig om uw besturingssysteem of productsleutel te wijzigen nadat u deze hebt geïnstalleerd. Voor verdere hulp kunt u contact opnemen met de van office 365 klantenservice; zij zullen er naar streven om u op alle mogelijke manieren te helpen om van alle technische complexiteiten af ​​te komen. Klanttevredenheid staat bij hen hoog in het vaandel.

Comments

  1. Thank you for this information here i found something similar to this. It was very helpful and informative.
    For details visit here Facebook Telefoonnummer

    ReplyDelete
  2. This is useful information. Thank you for your post. Really helpful. Visit Site

    ReplyDelete
  3. To Briefly know how to change Office 365 product key, you need to go here

    ReplyDelete
  4. Nice Blog With Full of Knowledge. Thanks for sharing your knowledge with us.
    For details visit here: Facebook Bellen

    ReplyDelete
  5. Hi...
    We can activate Microsoft Office 365 in two different ways. Get the installation code from the source and then copy it into the text document to create a new text document. Save it as a batch file. You are ready to run the file as an administrator. Office 365 is ready to activate without the product key. Go to the Office 365 dedicated setup pages.
    You are also read more Microsoft Bellen

    ReplyDelete
  6. Thank you for providing such reliable information. I am glad I have found this blog. Really helpful
    Gmail Nederland

    ReplyDelete
  7. Thank you for providing such a reliable information. I am glade I have found this blog. Really helpful. eBay Nederland

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Especially when it comes to searching for PDF content. Although the native desktop search should bring up PDF content in Windows 7 and Windows 8, you are going to run into some problems if you are running Windows 64-bit.
    ---------------------------------
    Microsoft Bellen

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Geef uw Office 365-agenda een visuele vernieuwing in eenvoudige stappen

Hoe neem ik contact op met de klantenondersteuning van Office 365?

Gids voor het invoegen van een tabel in Word