Hoe op te lossen en reparatie Microsoft Office 365?

Office 365 is een volledig op abonnementen gebaseerde service die wordt aangeboden door Microsoft. Het wordt geleverd met een uitgebreide bedrijfssuite zoals MS Word, Excel, PowerPoint, One Drive for Business en nog veel meer. Het heeft veel nieuwe innovatieve producten en tools gekocht die in elke bedrijfswereld nodig zijn. Het is door de jaren heen voortdurend geƫvolueerd en heeft een nieuwe reeks producten en versies ontwikkeld voor Windows, Android, iOS, macOS en nog veel meer.

Maar Office 365-applicaties zullen op een of ander moment zeker breken. Sommige applicaties in de suite openen bijvoorbeeld niet, reageren niet of soortgelijke foutmeldingen. Maar de suite bevat tools die u kunt gebruiken om bepaalde soorten problemen op te lossen. Met de van Office 365 helpdesk weten we hoe we MS Office-programma's kunnen repareren, zoals hieronder beschreven:


• Tik eerst op open de Programma's en functies onder het configuratiescherm. Kies daaronder Microsoft 365 in de programmalijst en herstel het vervolgens op de opdrachtbalk.

• Wacht ten tweede tot de reparatiewizard opstart.

• Ga verder door het type reparatie te selecteren dat u wilt uitvoeren. Snelle reparatie is een van de meest haalbare opties en is veel sneller van aard en lost het probleem minus gegevensverbinding op.

• Als alternatief kunt u ook online reparatie gebruiken.

• U moet het werk opslaan en alle lijst met kantoorprogramma's sluiten en vervolgens op reparatie tikken.

• Wacht nu terwijl het reparatieproces loopt. Je zou merken dat het reparatieproces vergelijkbaar is met de nieuwe installatie.

• De benodigde tijd hangt af van de verbindingssnelheid en het soort probleem.

• Het stelt u in staat om de Microsoft 365-apps te zien oplichten in de respectievelijke kleur terwijl de reparatie is voltooid.

• Start ten slotte, nadat de installatie is voltooid, uw pc opnieuw op om uw respectievelijke apps te starten en controleer of het betreffende probleem is opgelost.


Voor aanvullende ondersteuning kunt u contact opnemen met de kantoorhelpdesk. De bekwame technici zijn al meer dan een decennium in de branche. Met jarenlange ervaring en toewijding aan hun werk streven ze naar 100 procent bevredigende en resultaatgerichte oplossingen. Omdat het vinden van geschikte oplossingen de grootste uitdaging is, eindigt uw zoektocht bij de klantenservice van Microsoft.

Comments

Popular posts from this blog

Geef uw Office 365-agenda een visuele vernieuwing in eenvoudige stappen

Hoe neem ik contact op met de klantenondersteuning van Office 365?

Gids voor het invoegen van een tabel in Word