Bekijk een factuur in uw Office 365-account

Als u problemen ondervindt bij het bekijken van de rekening in uw Office 365-account, hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Omdat je hier in deze inhoud de juiste manier krijgt om de rekening in Office 365 te bekijken. Je hoeft alleen maar de blog zorgvuldig te volgen voor het beste resultaat.

Nu worden de stappen voor het bekijken van de rekening in uw Office 365-account hieronder gegeven. U wordt aangeraden ze één voor één door te nemen, zodat u de absolute oplossing kunt krijgen. Ga nu, zonder iets te denken, gewoon meteen naar de trap;


• U moet eerst naar het beheercentrum gaan.
• Daar moet u de factureringsoptie selecteren.
• Daarna moet u op de rekeningen en betalingsoptie klikken.
• Daarna moet u een respectieve datum selecteren in de vervolgkeuzelijst.
• Daarna moet u naar de overzichtspagina gaan.
• Ten slotte wordt u voorgesteld om een ​​PDF af te drukken of op te slaan, dus daarvoor moet u gewoon de download-PDF kiezen.

We hopen dat u na het doorlopen van de bovenstaande stappen de factuur gemakkelijk kunt bekijken in uw Office 365-account. Maar als het nog steeds nodig is, heb je meer begeleiding nodig met betrekking tot Office 365, en zonder er verder over na te denken, wordt je aangeraden om naar de officiële website te gaan en het nuttige blog te zoeken. Als het niet helpt, moet u rechtstreeks contact opnemen met Office 365 Nummer en hen het probleem vertellen waarmee u wordt geconfronteerd. U hoeft ook niet gespannen te raken over de diensten van de experts, omdat ze u niet alleen de complete oplossing bieden. Maar geeft u ook de zekerheid dat u niet in hetzelfde probleem blijft steken. Stop nu hier en daar met roamen en bereik zo snel mogelijk de experts voor de complete oplossing.

Comments

Popular posts from this blog

Geef uw Office 365-agenda een visuele vernieuwing in eenvoudige stappen

Hoe neem ik contact op met de klantenondersteuning van Office 365?

Weet in het kort hoe u de productsleutel van Office 365 kunt wijzigen