Hoe kan ik Office 365 activeren en installeren?

Office 365 is een volledig cloudgebaseerde zakelijke suite die wordt aangeboden door Microsoft. Het is uitgerust met de beste applicaties zoals MS Excel en Outlook met krachtige cloudgebaseerde services zoals One Drive en Ms Teams. Hetzelfde is de meest gekarakteriseerde software, maar het is ook vatbaar voor technische storingen. Het heeft ons leven eenvoudig en productief gemaakt. Het heeft ook verschillende nieuwe producten gekocht met effectievere tools die in elke bedrijfswereld nodig zijn. Het heeft een reeks nieuwe producten ontwikkeld met meer genuanceerde tools die in elke bedrijfswereld nodig zijn.

Hier, met de technische assistentie van bellen office 365, geven we een korte handleiding over het activeren en installeren van office 365 zoals beschreven in de volgende stappen:

office 365 bellen

• Om Office 365 op de computer te installeren, moet je eerst het account activeren via mijn Proximus. Als je er geen hebt, moet je je registreren op de officiĆ«le website.

• Ga verder door te tikken op MS 365 Business Essentials. Selecteer de gebruikersnaam en vul de gevraagde informatie in.

• Tik op volgende en druk op het einde om het verzoek te bevestigen.

• Je ontvangt een e-mail met een tijdelijk wachtwoord om in te loggen op Office 365. Als eerste gebruik kun je gebruik maken van het wachtwoord.

• Ga door met het koppelen van de software aan het account. Log nu in op Office 365 om het account te koppelen.

• Tik op gebruikers activeren onder de gebruikersmenulijst. Nadat u op gebruikersnaam heeft geklikt, wordt het gebruikersprofiel automatisch geopend.

• Tik onder de productlicentie op bewerken.

• Klik op ‘op’ de Microsoft 365-licentie die u wilt gebruiken. Tik op opslaan en sluiten om te voltooien.

• Ten slotte is het Office 365-profiel actief en moet u hetzelfde op het apparaat installeren.

Met behulp van de bovenstaande stappen voor probleemoplossing is het dus mogelijk om Office 365 te activeren en te installeren. Voor verdere hulp kunt u contact opnemen met de helpdesk voor klantenondersteuning. Het innovatieve en unieke technische ondersteuningsteam kan alle problemen en vragen met betrekking tot de Microsoft 365-app oplossen. De beste resoluties worden door de technici gepresenteerd aan de gewaardeerde klanten die met het probleem worden geconfronteerd. Nadat u contact hebt opgenomen met de klantenservice, krijgt u alles wat u nodig heeft om u te troosten en tevreden te stellen.

Comments

Popular posts from this blog

Geef uw Office 365-agenda een visuele vernieuwing in eenvoudige stappen

Hoe neem ik contact op met de klantenondersteuning van Office 365?

Gids voor het invoegen van een tabel in Word