Gemakkelijke manieren om in te loggen bij Office 365?

Office 365 is een van de beste cloudgebaseerde softwarediensten die ernaar streven innovatieve tools, de manier waarop mensen werken, samen te brengen. Het wordt geleverd met geïntegreerde ingebouwde applicaties van wereldklasse zoals Excel, Outlook, PowerPoint, One drive for business en nog veel meer dingen. Als een van de meest gekarakteriseerde software zullen de gebruikers ongetwijfeld met technische problemen worden geconfronteerd. Zoals problemen bij installatie, activering en download, problemen bij het gebruik van de importtool, compatibiliteitsfouten voor toegang tot verschillende apparaten.

Hier, met de technische fouten van office 365 bellen, zullen we inzicht geven in enkele van de methoden om in te loggen bij office 365 via een desktop-applicatie of een mobiele app zoals beschreven in de volgende stappen:


• Tik eerst op de Office-app openen. Het kan één notitie, woord, Excel of PowerPoint bevatten. U kunt een van de apps op het startscherm vinden.

• Ga verder door op inloggen te klikken. U tikt eenmaal op om de app te openen; wordt u mogelijk gevraagd in te loggen. Anders vindt u mogelijk een link in het account of het recente scherm.

• Vervolgens moet u de Microsoft-accountgegevens invoeren, inclusief uw e-mailadres en wachtwoord.

• Voor het geval u Office 365 voor Windows gebruikt. Tik op open een document van het kantoorprogramma onder het startmenu.

• Nadat u op het bestand hebt geklikt, wordt er een vervolgkeuzemenu geopend. Tik voor de Outlook-gebruikers op het kantooraccount onder aan de lijst.

• Tik vervolgens op inloggen om de accountinformatie hier te zien.

• Sluit af door u aan te melden met uw Microsoft-accountgegevens via het e-mailadres en wachtwoord.

• Als u Office 365 voor Mac gebruikt, terwijl de meeste stappen identiek blijven, selecteert u onder de bestandssectie de optie Nieuw van sjabloon en meldt u zich aan.

• Als alternatief kunt u ook office.com gebruiken om u aan te melden.

Voor aanvullende ondersteuning kunt u contact opnemen met de Microsoft-helpdesk. Het innovatieve en unieke technische ondersteuningsteam kan de problemen met Office 365 en gerelateerde apps oplossen. Ze bieden drie primaire contactmodi, zoals e-mail, livechat en telefonische ondersteuning. Ze bieden resultaatgerichte en bevredigende oplossingen om langdurige hinder op te lossen. Dus zonder uw kostbare tijd te verspillen, kunt u het ondersteunend personeel bereiken en zult u niet teleurgesteld terugkeren.

Comments

Popular posts from this blog

Geef uw Office 365-agenda een visuele vernieuwing in eenvoudige stappen

Hoe neem ik contact op met de klantenondersteuning van Office 365?

Gids voor het invoegen van een tabel in Word