Hoe een e-mail exporteren via Office 365?

Office 365 is een prachtige cloudgebaseerde applicatie die innovatieve tools biedt zoals mensen tegenwoordig werken. Het is vooral handig vanwege de krachtige cloudgebaseerde services zoals Excel en Outlook met krachtige cloudapplicaties zoals één schijf en MS-teams. Het is een van de meest op maat gemaakte software. De software is door verschillende innovaties geëvolueerd en wordt daarom voor verschillende doeleinden gebruikt. Het is beschikbaar in de vormen van Office 365, thuis, kleine bedrijven en onderwijs. Geavanceerde functies veroorzaken echter vaak verschillende technische storingen.


Enkele veelvoorkomende problemen zijn het gebruik van de import- en exporttool voor het downloaden van e-mail of andere bijlagen, compatibiliteitsfouten om toegang te krijgen tot verschillende apparaten. Outlook-bureaubladtoepassingen zijn handig voor het archiveren en opslaan van e-mailgegevens. De huidige versie van de Outlook-webapplicatie heeft niet de mogelijkheid om e-mail te downloaden. Hier, met de technische assistentie van Office 365 Klantenservice, zullen we een korte handleiding geven over het exporteren van e-mail via Office 365, zoals beschreven in de volgende stappen:


office 365 Klantenservice


• Start eerst de Outlook-app met Office 365. Als het niet automatisch is aangemeld, gebruik dan het e-mailadres en wachtwoord dat is gekoppeld aan het Microsoft-account.

• Ga verder door op de bestandsoptie te tikken. Tik vervolgens op de tweede optie met de naam open en export.

• Klik verder onder het menu openen en exporteren op de optie importeren en exporteren.

• Om de e-mailberichten naar een lokale map te exporteren, selecteert u de optie "Exporteren naar bestand" en tikt u op Volgende.

• Ga verder door Outlook-gegevensbestand PST te selecteren om de e-mailmappen in PST-mapformaat te importeren.

• Kies een map om te exporteren en tik op volgende. Klik vervolgens links van de optie 'Geëxporteerde map opslaan' op de browse-optie om een ​​locatie te selecteren voor het opslaan van bestanden.

• Selecteer de locatie en klik op ok. Dit is mogelijk met behulp van het bestandsbrowservenster.

• Onderaan het bestand Outlook-gegevens exporteren. Klik op Finish Option.

• Maak ten slotte een wachtwoord aan en tik op ok. Dit is als u uw bestand met een wachtwoord wilt beschermen en wilt voorkomen dat anderen toegang tot het bestand krijgen.




Voor aanvullende ondersteuning kunt u bellen met bellen naar Office 365, het innovatieve en unieke technische ondersteuningsteam zal alle problemen en twijfels die zich voordoen in uw Office 365-gerelateerde problemen kunnen oplossen. Ze zijn zeer ervaren in het aanpakken van ongunstige situaties en leveren bevredigende resultaten aan klanten.

Comments

Popular posts from this blog

Geef uw Office 365-agenda een visuele vernieuwing in eenvoudige stappen

Hoe neem ik contact op met de klantenondersteuning van Office 365?

Gids voor het invoegen van een tabel in Word