Weet hoe u een Office 365-abonnement installeert

Office 365 is een cloudgebaseerde bedrijfssuite. Het is een geïntegreerd pakket met populaire applicaties zoals MS Excel, Word, Power Point en Microsoft Access. Het is voornamelijk een op abonnementen gebaseerde service die door Microsoft wordt aangeboden als onderdeel van zijn producten. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een effectief hulpmiddel voor de zakenwereld. Het heeft ook een reeks nieuwe producten ontwikkeld die compatibel zijn met Windows, Mac OS, mobiele en cloud-apps. Het is toegankelijk vanaf meerdere apparaten. Daarom zijn er, gezien het belang ervan in zowel onze persoonlijke als professionele sfeer, verschillende versies van. Zoals zakelijke premium of thuis.

Hier, met de technische assistentie van call office 365, zullen we een uitgebreide handleiding geven over het installeren van Office 365 Home Premium-versies zoals hieronder beschreven:

office 365 Klantenservice

• Het pakket wordt alleen geleverd met de sleutel van het inwisselpakket minus elke dvd. Alleen nuttig om de sleutel online in te wisselen.

• Na het krassen van de productsleutel uit de beschikbare verpakking. Bezoek de Microsoft-productsleutelwebsite om deze in te wisselen. Zorg ervoor dat er geen lopend document of e-mails op de computer staan.

• Er moet een aanmeldingsoptie zijn rechtsboven op de pagina. Als u de gebruikersnaam die niet van u is niet kunt vinden, log dan uit.

• Ga verder door de productsleutel in te voeren en klik op de knop Aan de slag. Na het instellen van het account zou hetzelfde om taal en locatie vragen.

• Plaats dit, u wordt doorverwezen naar mijn account sectie. Daarin kunt u ook de kantoorsleutel en de installatieknop vinden.

• Let vóór de installatie goed op de informatie met betrekking tot de productsleutel van het kantoor die nodig is tijdens activering.

• Voor 365 home premium is er geen productsleutel voor directe activering. U heeft hiervoor alleen een bijbehorend e-mailadres nodig.

• U kunt het installatieproces hervatten onder mijn accountpagina. Als u eenmaal op installeren klikt, krijgt u de optie om uit te voeren of op te slaan.

• Nadat de procesinstallatie is voltooid, kunt u de Microsoft Office-pictogrammen op de pc installeren.


In combinatie met de professionele ondersteuning van de van Office 365 klantenservice is het installeren van het nieuwste abonnement daarom een ​​probleemloze ervaring. De efficiëntie van het installatieproces hangt ook af van de snelheid van uw internetverbinding. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met de helpdesk voor de betrouwbare oplossing.

Comments

Popular posts from this blog

Geef uw Office 365-agenda een visuele vernieuwing in eenvoudige stappen

Hoe neem ik contact op met de klantenondersteuning van Office 365?

Gids voor het invoegen van een tabel in Word