Hoe de functie voor het doorsturen van e-mail in Office 365 te gebruiken?

Bent u op zoek naar enkele stappen zodat u de functie voor het doorsturen van e-mail in uw Office 365-account kunt gebruiken? Dan krijgt u hier zeker de beste oplossingen die effectief zijn.
Voordat u begint met de procedure; kunt u opnemen met contact Office 365 Nederland voor andere gerelateerde problemen met uw Office-account. En de experts hier zijn in staat om u de beste resolutie te geven. Nu moet u de onderstaande stappen doorlopen en het proces succesvol afronden.

contact office 365 Nederland
Email Forwarding Feature in Office 365


 Als u zich in het beheercentrum bevindt, moet u eerst naar de pagina 'Gebruikers> Actieve gebruikers' gaan.
 Vervolgens moet u de naam selecteren van de gebruiker van wie u de e-mail wilt doorsturen. Hiermee wordt de eigenschappenpagina geopend.
 Vervolgens moet u de optie ‘E-mail doorsturen’ beheren op het tabblad ‘Mail’ selecteren.
 Omdat u op de pagina voor het doorsturen van e-mail bent, moet u de optie ‘Alle e-mails doorsturen die naar deze mailbox zijn doorgestuurd’ selecteren.
 Ga naar het doorstuur-e-mailadres van de opgegeven velden en kies vervolgens of u een kopie van de doorgestuurde e-mails wilt bewaren. Maar als u de optie niet tegenkomt, moet u ervoor zorgen dat een licentie aan de gebruikersaccount wordt toegewezen.
 En dan moet u klikken op het tabblad ‘Wijzigingen opslaan’.
 U moet er ook rekening mee houden dat u het account van de gebruiker wiens e-mailadres u doorstuurt niet verwijdert, of dat u hun licentie niet verwijdert. Dit omdat als u dat doet, het doorsturen van e-mail niet werkt en meteen stopt.
De stappen die u worden aangeboden, zijn relevant en nuttig om u te helpen de functie voor het doorsturen van e-mail in Office 365 te gebruiken. Als u echter problemen tegenkomt, moet u onmiddellijk contact opnemen met het team van technici van Office 365 Bellen. En de technici hier zijn zeer bekwaam om alle gerelateerde problemen van Office 365 aan te pakken en ze geloven in het leveren van de beste oplossingen aan de klanten.

Comments

Popular posts from this blog

Geef uw Office 365-agenda een visuele vernieuwing in eenvoudige stappen

Hoe neem ik contact op met de klantenondersteuning van Office 365?

Gids voor het invoegen van een tabel in Word