Hoe PST-bestanden snel naar Office 365 te brengen met Windows?

Office 365 is een verzameling suites waarmee miljoenen gebruikers op een andere en innovatieve manier gemak en efficiëntie kunnen toevoegen aan hun officiële en niet-officiële taken. Vanwege de aanwezigheid van meerdere functies is het echter moeilijk voor gebruikers om elke functie en het proces om deze te gebruiken te onthouden. Een dergelijke vraag met betrekking tot het gebruik van Office 365 die de meeste gebruikers vaak tegenkomen, is dat een persoon PST-bestanden op een snelle manier aan Office 365 kan afleveren met behulp van Windows. Bent u ook op zoek naar de oplossing voor het specifieke probleem of een andere vraag met betrekking tot Office 365? Het enige dat u hoeft te doen is  opnemen met Het hulplijnnummer van Contact Office 365 Nederland op basis van de gewenste tijd en communicatiemodus.


                                                                      Contact Office 365 Nederland


Stappen om PST-bestanden op een snelle manier aan Office 365 te leveren zijn als volgt: -

1. U moet de Outlook-app op uw apparaat openen en op de bestandsoptie linksboven in het scherm klikken.

2. Kies openen en exporteren in het blauwe navigatiemenu en klik op import-export wizard in het menu.

3. Klik op de optie Importeren uit een ander programma of bestand om een ​​lijst met verschillende bestandstypen te openen.

4. Kies Outlook-gegevensbestand bladeren onder bestandsoptie om het te importeren en tik op de optie PST-bestand om het te openen.

5. Klik op de optie items importeren in dezelfde map en geef Office 365-accountreferenties op en klik op de knop Voltooien.

Dit is de stapsgewijze uitwerking om PST-bestanden op een snelle manier aan Office 365 te leveren. Als het allemaal u meer praktische briefing nodig heeft over elk probleem met betrekking tot Microsoft Office 365, neem dan gerust zo snel mogelijk contact op met het gratis nummer van Office 365 bellen om de hulp in te roepen van professionele en ervaren technici die de best mogelijke oplossingen in context met uw vragen onmiddellijk en onmiddellijk. U kunt ons via live-chats, e-mails en telefoontjes benaderen volgens uw gemak en voorkeur. Dus denk er maar niet over na en neem zonder aarzeling contact met ons op.

Comments

  1. Do this hack to drop 2lb of fat in 8 hours

    Over 160 thousand women and men are hacking their diet with a easy and SECRET "water hack" to burn 1-2 lbs each and every night in their sleep.

    It's very simple and it works every time.

    Just follow these easy step:

    1) Go grab a clear glass and fill it half full

    2) Proceed to do this weight losing HACK

    you'll be 1-2 lbs lighter when you wake up!

    ReplyDelete
  2. Miljarden mannen en vrouwen over de hele wereld kijken elke dag naar YouTube-video's. De overgrote meerderheid van deze mensen vertrouwt echter meer op Google als het gaat om het zoeken naar nauwkeurige en authentieke informatie. YouTube heeft zelfs een slechte reputatie wat betreft betrouwbaarheid. Dit komt door de voorliefde van dit platform voor toewijding in plaats van kwaliteit. Steeds meer video's die canards en valse informatie verspreiden, tasten tegenwoordig de reputatie van dit platform aan. Het wordt hoog tijd dat for more information YouTube Klantenservice Nederland kennis neemt van deze tekortkoming. Zoals we weten, leidde de video over valse informatie tot ziekenhuisopname van veel mensen. De maker van deze video is een genezer die zichzelf ruimtebisschop noemt.

    ReplyDelete
  3. In the world, millions of people shop daily on Amazon, one of the largest and fast-growing e-commerce companies in the world. Amazon is one of the companies that offers the best shipping and delivery of the ordered products, but sometimes things can go wrong somewhere in between the delivery process as Amazon receives about millions of orders every day. To solve problems with shipping, delivery and Amazon services, they do their best through Amazon customer service. Read on to learn more about Live Chat and Amazon Phone Number.Amazon Klantenservice Nederland

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Geef uw Office 365-agenda een visuele vernieuwing in eenvoudige stappen

Hoe neem ik contact op met de klantenondersteuning van Office 365?

Hoe de functie voor het doorsturen van e-mail in Office 365 te gebruiken?