Hoe Office 365 downloaden en installeren op een Mac-apparaat?

Welnu, het proces om Office 365 op elk apparaat te downloaden en te installeren is heel eenvoudig. En als u van plan bent dit te doen, dan bent u aan het juiste adres, want wij bij Contact Office 365 Klantenservice helpen u de installatie in een oogwenk te doen. Het enige dat u hoeft te doen is alleen deze blog te doorlopen en de gegeven stappen te volgen.


Office 365 voor een Mac-apparaat:

• U moet eerst naar de officiĆ«le website van Office 365 gaan en bij de aanmelding selecteren om u te kunnen aanmelden.

• Als u zich op kantoor hebt aangemeld met uw Microsoft-account, hoeft u alleen maar naar de Office 365-startpagina te gaan en vanaf daar te klikken op om Office te installeren. De download begint meteen.



• Om Office te kunnen installeren nadat de download is voltooid, moet u 'Finder' openen en vervolgens naar 'Downloads' gaan. U moet dubbelklikken op 'Microsoft Office installer.pkg' en klik vervolgens op het bestand om met de installatie te beginnen.

• U moet nu de softwarelicentieovereenkomst controleren en vervolgens op de knop ‘Doorgaan’ klikken en vervolgens op de voorwaarden op het scherm klikken.

• Vervolgens moet u selecteren hoe u Office 365 wilt installeren en doorgaan.

• U moet ook de ruimte op uw schijf controleren voordat u installeert, omdat er voldoende ruimte beschikbaar moet zijn op uw apparaat.

• Vervolgens moet u uw aanmeldingswachtwoord voor Mac invoeren en klikken om de Office-software te installeren.

• U moet enkele minuten wachten voordat de installatie is voltooid en u kunt deze daarna afsluiten. Als je een fout in de installaties aantreft, kun je hier kijken ‘Wat te proberen als je Office voor Mac niet kunt installeren.


Nu moet u succesvol zijn met het proces en Office op uw Mac gaan gebruiken. Maar als u problemen tegenkomt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Neem in plaats daarvan direct contact op met onze hulplijn op Office 365 klantenservice nummer 31-202251336 om de problemen meteen op te lossen. Welnu, we bieden deskundige experts die altijd klaar staan en de problemen kunnen oplossen.

Lees ook deze blog Leer een nieuwe gebruiker toevoegen aan uw Microsoft Office 365

Popular posts from this blog

Geef uw Office 365-agenda een visuele vernieuwing in eenvoudige stappen

Hoe neem ik contact op met de klantenondersteuning van Office 365?

Hoe de functie voor het doorsturen van e-mail in Office 365 te gebruiken?