Hoe Office 365 te downloaden op uw Apple-apparaat?

Als u ook problemen ondervindt tijdens het downloaden van Office 365 op uw Apple-apparaat, hoeft u zich geen zorgen te maken. Omdat Office 365 Klantenservice Nederland u in deze blog gaat begeleiden over het downloaden van Office 365 op uw apparaat, hoeft u de blog alleen maar aandachtig te lezen en stap voor stap te volgen voor de complete oplossing.

De stappen voor het downloaden van Office 365 worden hieronder vermeld. Neem het een voor een door en als u problemen ondervindt tijdens het volgen van de stappen, kunt u contact opnemen met Office 365 Klantenservice Nederland voor hulp. We zijn er altijd om je te helpen. Neem daarom gerust contact met ons op. Nu op weg naar de stappen voor het downloaden van Office 365;



• Allereerst moet u www.office.com bezoeken. Meld u vervolgens aan bij uw account.
• Daarna moet u naar de officiële startpagina gaan en vervolgens Office installeren selecteren, maar als u zich moet aanmelden voor een werk- of schoolaccount, wordt u geadviseerd Office-apps te installeren.
• Installeer het daarna volgens uw behoeften. Het wordt gedownload.
• Na het voltooien van het downloadproces, moet u Run, Setup of Save file kiezen volgens uw browser.
• Het duurt een paar minuten nadat het is geïnstalleerd en u ziet het bericht: "U bent er helemaal klaar voor! Het kantoor is nu geïnstalleerd ”, kies eenvoudig sluiten.
• Nu moet u eindelijk Office op uw apparaten activeren. Volg hiervoor de instructies op het scherm en daar heb je gedaan.
• U kunt dus Office 365 in zeer eenvoudige stappen op uw Apple-apparaten downloaden.

We hopen dat deze blog je helpt bij het downloaden van Office 365, maar als je problemen ondervindt of iets anders je dwarszit, kun je onze website bezoeken en op zoek gaan naar een praktische blog waarin je dergelijke gerelateerde blogs kunt vinden. Anders kunt u contact met ons opnemen via Office 365 Telefoonnummer Nederland 31-202159958. En als u aarzelt om te bellen, kunt u direct live met ons chatten. We zijn er altijd om je te helpen. Stop daarom met wachten en neem direct contact met ons op.

Je moet deze blog ook lezen Kantoor 365 Teamsites Instellen

Comments

Popular posts from this blog

Geef uw Office 365-agenda een visuele vernieuwing in eenvoudige stappen

Hoe neem ik contact op met de klantenondersteuning van Office 365?

Hoe de functie voor het doorsturen van e-mail in Office 365 te gebruiken?