Hoe 6 veelvoorkomende problemen van Office 365 op te lossen?

Zoals we allemaal weten, helpt Office 365 ons om onze bestanden, documenten georganiseerd en veilig te houden. Maar alleen als de problemen van Office 365 het niet schaden, dus voor die zorg moeten we onze Office 365 vrij van problemen houden.Maar wat als uw Office 365 al door enkele problemen is getroffen. Daarom zijn we met deze blog gekomen. In deze blog zal Office 365 Klantenservice Nederland u begeleiden bij het oplossen van enkele veelvoorkomende problemen van Office 365 op zeer eenvoudige manieren.Dus als u een van hen bent die problemen ondervindt, wordt hen aangeraden deze blog te lezen, omdat dit hen kan helpen bij het omgaan met de problemen van Office.



Dus de 6 veelvoorkomende problemen van Office 365 met hun oplossingen worden hieronder beschreven:

• Als u problemen ondervindt terwijl u zich aanmeldt bij Office, moet u eerst op tikken om geen toegang te krijgen tot uw accountlink. Daarna helpt het u om het wachtwoord te wijzigen. En als u uw telefoon bij u hebt, kunt u uw nummer verifiĆ«ren en vervolgens kunt u het wachtwoord eenvoudig wijzigen en proberen u aan te melden bij uw account.

• Als u problemen ondervindt bij het synchroniseren van problemen met Office in Outlook Mobile en Mail, moet u daarvoor naar de instellingen gaan en Accounts beheren kiezen. Vervolgens moet u uw account verwijderen en opnieuw moet u deze toevoegen.

• Als u niet in Office kunt bewerken, gaat u gewoon naar services en abonnementen. U wordt voorgesteld om te wachten tot de lijst is gedownload. Eindelijk moet u de Office 365-app openen en nu kunt u eenvoudig bestanden bewerken in Office 365.

• Als u niet weet hoe u Office 365 moet bijwerken, moet u de updates downloaden van Google play en vervolgens uw apparaat opnieuw opstarten en nu kunt u de nieuwste versie gebruiken.

• Als u Excel, Word en PowerPoint niet wilt vanuit de bestanden in hetzelfde venster, kunt u kiezen voor Office 365 Personal. Daarvoor heb je een abonnement nodig.

• Als u het synchronisatieprobleem van Office 365 wilt oplossen, moet u daarvoor naar het tabblad Bestand gaan en op opslaan tikken en het bestand naar uw documentmap slepen.

• Als u het synchronisatieprobleem van Office 365 wilt oplossen, moet u daarvoor naar het tabblad Bestand gaan en op opslaan tikken en het bestand naar uw documentmap slepen.

We hopen dat bovenstaande informatie u helpt. Maar als u nog steeds hulp nodig hebt, kunt u contact opnemen met Contact Office 365 Klantenservice voor hulp of u kunt onze website bezoeken. We zijn er altijd om je te helpen. Neem dus gerust contact met ons op.

Je moet deze blog ook lezen Hoe de veelvoorkomende problemen van Office 365 op te lossen?

Popular posts from this blog

Geef uw Office 365-agenda een visuele vernieuwing in eenvoudige stappen

Hoe neem ik contact op met de klantenondersteuning van Office 365?

Hoe de functie voor het doorsturen van e-mail in Office 365 te gebruiken?